sjuka :(

stackars lilla hjärtegos, va inte "storebror & en hel dag på dagis sliten", han hade massa, massa feber och har kräkits massa :( usch, och jag fick panik för Max blir rädd när han kräks så han blir galen och gråter floder om jag släpper honom och så va det mitt i matlagningen och så vaknade Melvin och skulle ha mat, så ja, PANIK! ringde mamma så hon va så underbar och kom in och hjälpte mig, MILJONER TACK <3 vad skulle jag göra utan min mamma? förmodligen gå under! men nu sover båda barnen och mamma har åkt hem så jag ska borsta tänderna nu och kasta mig i säng för man vet aldrig vem som vaknar när. får se hur Max sover inatt :/ men Melvin kommer ju vakna, 100% säkert! håll tummarna på att Max inte kräks mer under natten eller imorn bitti för vi ska ju åka med mamma och storhandla, typ allt är ju slut :S sen så jobbar hon hela veckan så enda dagen som passa är ju imorn.. jaja, vi hoppas på det bästa :) har inte så mycket att skriva just nu så vi kan höras imorn ist :) godnatt på er, PUSS!





saknar dig så min själ går i tusen bitar, bara kärlek <3


goddag :)

här sitter jag haha, snacka om databeroende :P nämen, vi har ganska nyligen kommit hem från dagis så och Melvin sover fortfarande i liften så tänkte passa på och kasta in ett par rader, brukar intee finnas tid till sånt :P Max sitter just nu i sin lilla lejonpuff och tittar på Teletubbies haha, snacka om att killen är sliten :P att vara storeebror tar på krafterna ;) och sen en hel dag på dagis också :) nu la han sig ner och gnugga sig i ögonen, kanske skulle lägga honom i säng en stund? idag va iaf jag och Melvin på läkarbesök på BB igen, sån där man ska på efter en vecka, FÖR LILLA KILLEK FYLLER HELA 1 VECKA IDAG :D, jaa precis, så idag vägde han 3450g stora killen :) nej nu är han arg så ska ta honom, förmodligen matdags! sen banne mig blire städning ;) PUSS

Bilder

sorry för no update, men haft fullt upp med båda barnen haha och vart så slut så somnat vid halv 9 på kvällarna :P
tänkte bara kasta in lite bilder nu och återkomma imorn för just nu väntar jag samtal och ska äta lite sen ska jag kasta mig i säng! så vi hörs imorn gott folk =)











Hellooo =)

We´re back! Idag kom jag och Melvin hem faktiskt :) BB va inget för oss, så tråkigt! men iaf så ja, som min käre mor och syster varit så duktiga med att uppdatera så kom han till världen den 17e auguti 2009, alltså i måndags kl 05.07, vägde hela 3615g och var 49cm lång, helt perfekt! allt gick bra och har gått bra hittills och vi mår bara bra :) för jäkla ont i mina "Dolly Parton" nu bara haha men men, smällar man får ta ;) nu ska jag ta och hoppa i säng innan matvraket vaknar igen! hoppas på lite sömn så min stora prins kan komma hem snart också, SAKNAD!! <3 jaha nehe, det va den sömnen det, nu är det en som är arg! vi höres imorn med bilder :) NATTI <3

.

Nu kommer det lite upptaderingar från nyblivna mamman :) Hon säger att allt funkar bra och att Melvin äter som han ska och lite till ;) Imorse var mamma och Max uppe och fikade lite, så Bella fick träffa sin stora kille en stund och det var lika trevligt som vanligt. Idag darrade Melvin lite så det blev provtagningar för att kolla sockernivån men det var ingen fara. Allt berodde förmodligen på att han inte har ätit ordentligt förutom nu på eftermiddagen.
Mer upptadering kommer så fort vi vet något nytt :)

 / s.

äntligen!

Äntligen har Melvin kommit till världen!
3615 g och 49 cm lång var lilla killen när han kom 05:07 imorse, alltså den 17 augusti 2009 :) Som ni kanske borde förstå så är det Sara igen som skriver, då Bella fortfarande ligger på BB och allting är bara bra. Det återstår och se när hon och bebisen är hemma igen, men jag kommer finnas till hand och upptadera till och från hur det funkar med bebisen tills hon är redo och blogga själv :) Här kommer även en bild på Max och Melvin för första gången dom träffas.


hello

Nu är det Sara som skriver, Bellas syster :) Jag fick äran att fixa hennes blogg, så det kan vara därför det ser ut som det gör just nu, men ska fortsätta hela kvällen och hoppas att hon gillar den sen :) Min egna blogg hittar du här :)

RSS 2.0